Social Icons

Σελίδες

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

O Enrique Iglesias ανεβάζει την ένταση με το νέο single «Súbeme La Radio»



















Ο Enrique Iglesias επιστρέφει με νέο single και καινούρια συνεργασία!
Ο εμπορικότερος καλλιτέχνης της λάτιν μουσικής τα τελευταία χρόνια στον πλανήτη, γιος του θρύλου Julio Inglesias, έχει δει περισσότερα από 150 τραγούδια του να απολαμβάνουν το Νο1 και την κορυφή.

Μετά το «El Perdón» και το «Duele el Corazón», singles που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία τόσο διεθνώς κατακτώντας δεκάδες charts όσο και στην Ελλάδα, ο «Βασιλιάς της λάτιν» ανοίγει το ραδιόφωνο για να ακουστεί δυνατά η επόμενη κυκλοφορία του.

Με μία εκρηκτική σύμπραξη με τον Κουβανό Descemer Bueno (με τον οποίο συναντήθηκε και στο «Bailando») και το δίδυμο των Zion & Lennox από το Πουέρτο Ρίκο, ο Enrique Inglisias βαδίζει ένα βήμα πιο κοντά στο δίσκο που θα διαδεχθεί το δίγλωσσο «Sex and Love», έχοντας επικεντρωθεί εντονότερα στο ισπανόφωνο ρεπερτόριο.
Η έκβαση της συνύπαρξής τους είναι ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο «Súbeme La Radio» («Άνοιξε Το Ράδιο»), όπου παραμένει απείραχτη η επιτυχημένη φόρμουλα ένωσης της λάτιν pop με τη reggaeteon.
Το video clip γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Κουβά για να φέρει στις οθόνες μας τις πολύχρωμες εικόνες και τα πλούσια αρώματα της Καραϊβικής, με τον τοπικό πληθυσμό να παραληρεί μαζικά  μπροστά στον Ισπανό superstar.
 Ακούσετε το καινούριο τραγούδι του «Βασιλιά της λάτιν», Enrique Iglesias!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 

Συνολικες προβολες σελiδας

Widget by:Blogger Tips
 
Blogger Templates