Social Icons

Σελίδες

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Η Katy Perry δίνει μορφή στο νέο της hit «Chained To The Rhythm».



















Στον κόσμο της «Oblivia» όπου όλα είναι ρόδινα μας ξεναγεί η Katy Perry.

Ύστερα από ένα μακρύ διάστημα αδράνειας, ειδικότερα τρία χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου της άλμπουμ «Prism», η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δυναμώνει και πάλι την ένταση στα ηχεία.
Εξαιρώντας το «Rise» που δημοσιεύθηκε για να συνοδεύσει την κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίου από μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο των Η.Π.Α., αυτή είναι η πρώτη φορά όπου η Katy Perry κάνει νύξη για τον καινούριο δίσκο της.
Το «Chained To The Rhythm» είναι ένα disco και αρκετά εθιστικό κομμάτι, αποτέλεσμα της συνεργασίας της Katy Perry με τον rapper Skip Marley, εγγονό του θρύλου της reggae Bob Marley.
Απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει και η συμμετοχή της Sia που προσέθεσε το δικό της λιθαράκι ως δημιουργός μαζί με τους δύο τραγουδιστές, τον Max Martin («I Kissed A Girl», «It’s My Life» «Can’t Feel Face My Face», «Blank Space» κ.ά.) και τον Ali Payami.

«We’re living in a bubble»

Από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, το «Chained To The Rhythm» έβγαλε «ασπροπρόσωπη» την 32χρονη τραγουδίστρια, καθώς κατάφερε να καταρρίψει την επίδοση του καλύτερου ντεμπούτου τραγουδιού από γυναικεία φωνή στο Spotify, καταμετρώντας πάνω από τρία εκατομμύρια αναπαραγωγές μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο.
Αναπάντεχη είναι η εν είδει πολιτική απόχρωση του single, αφού αναφέρεται – με τον τρόπο του – στους ασφυκτικούς και καταπιεστικούς κανόνες που μας δεσμεύουν.
Μετά το αρχικό lyric video με πρωταγωνιστή ένα συμπαθέστατο χάμστερ, η Katty Perry μας ξεναγεί στον κόσμο της «Oblivia», ένα πάρκο όπου όλα είναι ρόδινα.
Με τη σκηνοθεσία του Mathew Cullen που έχει αναλάβει επίσης τα «California Gurls» και «Dark Horse», το video clip του «Chained To The Rhythm» οπτικοποιεί με vintage χρώμα τον εγκλωβισμό του μοντέρνου κόσμου σε μία πλασματική ουτοπία.
Η παρομοίωση επιστρέφει στο χάμστερ και σε όλες τις επαναλαμβανόμενες και δίχως πρόοδο δραστηριότητες:
Δείτε το....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 

Συνολικες προβολες σελiδας

Widget by:Blogger Tips
 
Blogger Templates