Social Icons

Σελίδες

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Η Era Istrefi «χτυπά» με νέο single: «Redrum» ft. Felix Snow



















Το νέο της τραγούδι αποκαλύπτει η Era Istrefi μετά τη διεθνή επιτυχία του «BonBon».

Η Era Istrefi επιστρέφει με καινούριο single.
Το «BonBon» ήταν αναμφίβολα το τραγούδι που άνοιξε το δρόμο της διεθνούς επιτυχίας για την 22χρονη τραγουδίστρια με ρίζες από το Κόσοβο και την Αλβανία.
Κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα χρόνο για γίνει γρήγορα viral και να κερδίσει την παγκόσμια αναγνώριση, μπαίνοντας στα charts πολλών χωρών ανά την Ευρώπη αλλά και στην αμερικανική κατάταξη των «Hot Dance/Electronic Songs» του Billboard.
Το ύφος του «BonBon» και της ίδιας της Era Istrefi συγκρίθηκε από πολλούς με διάσημες προσωπικότητες της μουσικής όπως η Rihanna και η Sia.
Ο θόρυβος που είχε δημιουργηθεί γύρω από το όνομα της πρωτοεμφανιζόμενης τραγουδίστριας, την έφερε στην πόρτα της κορυφαίου label ηλεκτρονικής μουσικής της Ultra Music, που ανήκει πλέον κάτω από την ομπρέλα της Sony Music, δίπλα σε καλλιτέχνες όπως οι Calvin Harris, Axwell, Kygo, Steve Aoki, Alan Walker κ.ά.
Το νέο τραγούδι της Era Istrefi ονομάζεται «Redrum» και είναι μία συνεργασία με τον Felix Snow («Perfect» – Selena Gomez, «Gold» – Kiiara), ο οποίος έχει αναλάβει την παραγωγή μαζί με τον Mark Ralph («Rockabye» – Clean Bandit, «King» – Years & Years).
Ακούστε το...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 

Συνολικες προβολες σελiδας

Widget by:Blogger Tips
 
Blogger Templates