Social Icons

Σελίδες

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Το Mainstream Party που όλοι περιμέναμε είναι γεγονός!!!


Μας το ζητήσατε… σας το προσφέρουμε …..Σε μια νέα συνεργασία του  fourlife.gr  με το  Sweeney Todd Espresso &Cocktail Bar, διοργανώσαμε  ένα πάρτυ που θα σας μείνει αξέχαστο , χαρίζοντας σε όλους  μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση ,χορό και φυσικά πολύ ποτό….
Παραγωγοί και ακροατές, για άλλη μια φορά θα γίνουμε μια μεγάλη παρέα, όπως  και στο καλοκαιρινό μας πάρτυ στην Αίγινα.
To Sweeney Todd είναι ένα must Bar της περιοχής του Περιστερίου, που σίγουρα θα έχετε ακουστά… Έτσι λοιπόν δεν επιλέξαμε τυχαία τον συγκεκριμένο χώρο για να φιλοξενήσει  το πάρτυ ,που θα αποτελέσει την έναρξη  της νέας σεζόν  του  4Life.
Το περιβάλλον και η διακόσμησή του θα σας καθηλώσουν από την πρώτη ματιά , όπως και το υπέροχο προσωπικό, με το άψογο service του   … όσο για τον ιδιοκτήτη του Sweeney Todd δεν θα πούμε κάτι, τον γνωρίζετε όλοι…… και τα λόγια είναι περιττά…
Τέλος, έχουμε και έναν διαγωνισμό, μόνο για εσάς. 1 φιάλη για 6 άτομα θα σας περιμένει δίπλα από τους παραγωγούς μας , αρκεί να στείλετε μήνυμα στο 6951151177(απλή χρέωση μηνύματος) πληκτρολογώντας 4PARTY και το ονοματεπώνυμό σας. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί 26 Οκτωβρίου  “on air” στην εκπομπή “Only Hits” 18:00-20:00.
Καλή  επιτυχία!!!


Υ.Γ : Ραντεβού  26 Οκτωβρίου , 22:30 ξεκινάμε!!!Μη λείψει κανείς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 

Συνολικες προβολες σελiδας

Widget by:Blogger Tips
 
Blogger Templates