Social Icons

Σελίδες

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Το νέο single των Bang La Decks - Aide απλά τα σπάει!!!listen....


το πολύ-αναμενόμενο νέο single μόλις κυκλοφόρησε! Σχεδόν 100.000 views σε λιγότερο από 48 ώρες!
Αναμφισβήτητα το καλύτερο και κορυφαίο duo παραγωγών και ένα από τα πιο επιτυχημένα projects που έχει εξάγει η χώρα μας, οι Bang La Decks περήφανα παρουσιάζουν το “Aide”, το τέταρτο επίσημο single τους μετά τα smash hits “Kuedon”, “Utopia” και “Zouka”. Το track θα είναι διαθέσιμο για αγορά, σε λίγες μέρες σε όλα τα digital stores.
Οι Bang La Decks δημιούργησαν το “Aide” εμπνευσμένοι από την Βαλκανική μουσική, η οποία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία τους τελευταίους μήνες και με σκοπό να κάνουν πανικό στα clubs. Οι ίδιοι δηλώνουν “Το Aide είναι ένα καθαρά club track. Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα φτιάξαμε ένα πολύ διαφορετικό track που ελπίζουμε να αρέσει στον κόσμο”.
Το μοναδικό Ελληνικό project που έχει λάβει υποστήριξη από τεράστια ονόματα στον χώρο της παγκόσμιας dance σκηνής, όπως Avicii, Afrojack, Benny Benassi και άλλων, συνεχίζει να θριαμβεύει στο εξωτερικό. Το track τους “Utopia” εκτός από το ότι συμπεριελήφθηκε στο soundtrack του No1 Video Game παγκοσμίως, του FIFA 2015 στα τέλη του 2014, πρόσφατα η τραγουδίστρια της Warner Music, Sevyn Streeter κυκλοφόρησε το νέο της single “How Bad Do You Want It”  το οποίο περιέχει sample από την τεράστια επιτυχία των Bang La Decks και ακούγεται στο soundtrack της νέας πολύ-αναμενόμενης ταινίας “Fast & Furious 7”.
Τα singles τους έχουν κυκλοφορήσει σε κάθε γωνιά του πλανήτη μέσω κορυφαίων dance labels στον κόσμο, έχοντας πάνω από 20 εκατομμύρια views στο YouTube και αμέτρητα sold out shows στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οι Bang La Decks επέστρεψαν βάζοντας φωτιά στα dancefloors.
Το “Aide” βάζει γερά τις βάσεις ως το Club Hit του καλοκαιριού και κατ’επέκταση της χρονιάς!
Δείτε το εδώ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 

Συνολικες προβολες σελiδας

Widget by:Blogger Tips
 
Blogger Templates