Social Icons

Σελίδες

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Η συνάντηση του Tiësto με θαυμαστές του από όλο τον κόσμο έγινε video clip




















Η αναπάντεχη συνάντηση του Tiësto στα γενέθλιά του με θαυμαστές από κάθε γωνία του πλανήτη γίνεται το video clip του νέου single «On My Way».


Ο καλύτερος DJ όλων των εποχών, ο φημισμένος Tiësto, δίνει μορφή στο καινούριο τραγούδι του.

Ο κατά κόσμον Tijs Verwest ξεκίνησε από τα τοπικά club στη γενέτειρά του, την περιοχή του Breda στην Ολλανδία, για να περάσει στις κονσόλες των πιο κοσμοπολίτικων decks και στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της υφηλίου, όπου χιλιάδες κόσμου έχουν φωνάξει ρυθμικά το (καλλιτεχνικό) όνομά του.
Χάρη στις μαγικές ικανότητές του, ο Tiësto ευδοκίμησε ως ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος μουσικός παραγωγός. Ατελείωτες κατακτημένες πρωτιές, αναρίθμητα remixes και αμέτρητες παραγωγές είναι όσα έχει καταγράψει το χρονολόγιο στην εικοσάχρονη καριέρα του.

«I ain’t no millionaire but I’m on my way»

Μετά το single του «Summer Nights», το οποίο επενδύθηκε με τη φωνή του John Legend, ο Tiësto συστήνει ένα ακόμη δείγμα της πλούσιας ηλεκτρονικής τραγουδοποιίας του.
Το «On My Way» γίνεται πραγματικότητα με την εμπιστοσύνη του Tiësto στο ανερχόμενο βρετανικό δίδυμο των Bright Sparks που αποτελείται από τον Ashley Hicklin και την Kim Sawford.
Όπως φαίνεται και από το πρώτο κιόλας άκουσμα, η κατάληξη είναι αρκετά ταιριαστή.
Με αφορμή τα 48α γενέθλιά του στις 17 Ιανουαρίου, ο Tiësto κάλεσε θαυμαστές του από κάθε γωνία του πλανήτη να τον απολαύσουν σε ένα εκρηκτικό και φαντασμαγορικό live με εορταστικό σκοπό. Συγκεκριμένα, τόπος συνάντησης ήταν το Λας Βέγκας.
Το ταξίδι του καθενός χωριστά, η συνάντηση με το είδωλό τους και το ξέφρενο πάρτι που ακολούθησε συνθέτουν το video clip του «On My Way» που κυκλοφορεί από τις Musical Freedom και PM:AM Recordings / Universal.
Δείτε το video clip:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 

Συνολικες προβολες σελiδας

Widget by:Blogger Tips
 
Blogger Templates