Social Icons

Σελίδες

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

The Chainsmokers & Coldplay συνεργάζονται στο νέο Something Just Like This #listen


Οι Chainsmokers κυκλοφορούν νέο τραγούδι εν αναμονή του πρώτου τους άλμπουμ. Ακούστε το «Something Just Like This» μαζί με τους Coldplay
Η πολυαναμενόμενη συνεργασίας μεταξύ των Chainsmokers και Coldplay επιτέλους έφτασε.
Το πιο καυτό pop δίδυμο της EDM παρουσίασε την πιο διάσημη και ίσως την καλύτερη συνεργασία του μέχρι σήμερα και είναι το υπέροχο «Something Just Like This» feat. Coldplay.
Το τραγούδι που γράφτηκε από τους Andrew Taggart, Chris Martin, Guy Berryman, Jonny Buckland και Will Champion έκανε το ντεμπούτο του στα BRIT Awards την Τετάρτη το βράδυ, εντελώς ξαφνικά αφού ούτε οι Chainsmokers, αλλά ούτε και οι Coldplay δεν είχαν ανακοινωθεί σαν performer.
Η μελωδία του «Something Just Like This», φέρνει τα ορχηστρικά ακόρντα του «Viva La Vida» και το πιο μελαγχολικό ρεφρέν του «Paris», μαζί με ορισμένα κομψά κιθαριστικά riffs.
Το «Something Just Like This» θα το βρούμε στο επερχόμενο πρώτο άλμπουμ των The Chainsmokers, «Memories… Do Not Open» που κυκλοφορεί στις 7 Απριλίου.
Ακούστε το ,αφού πρώτα να σας ενημερώσουμε ότι το τραγούδι,πριν κλείσει 24ωρο που ανέβηκε στο YouTube έχει συγκεντρώσει κοντά στις 5.000.000 προβολές και φυσικά έπεται συνέχεια ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 

Συνολικες προβολες σελiδας

Widget by:Blogger Tips
 
Blogger Templates