Social Icons

Σελίδες

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Ο Rag’n’Bone Man με καινούριο single "Skin"



Νέο τραγούδι παρουσιάζει ο Rag’n’Bone Man μετά το «Human» εν όψει της πρώτης ολοκληρωμένης δουλειάς του. 

Ο Rag’n’Bone Man έχει έρθει στο επίκεντρο του διεθνούς μουσικού στερεώματος προτού καν κυκλοφορήσει ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος του. Γεννημένος ως Rory Graham σε μία μικρή πόλη του ανατολικού Sussex στη Μεγάλη Βρετανία, ο 31χρονος σήμερα rapper μεγάλωσε εν μέσω blues και soul ήχων για να ανακαλύψει στην εφηβεία τη hip hop μουσική και να αγκυροβολήσει μόνιμα σε αυτή. 
Μετά από τρία EPs («Bluestown», «Wolves», «Disfigured») την περίοδο 2012 – 2015, ο Rag’n’Bone σύναψε το «μεγάλο» συμβόλαιο με την Columbia Records της Sony Music. «I’m only human after all» Η πρώτη προσωπική κυκλοφορία του υπό το καθεστώς αυτό έμελλε να γίνει η επιτυχία που εξάπλωσε το ψευδώνυμό του πέρα από τα σύνορα του Ηνωμένου Βασιλείου. 
Το «Human» αναμετριέται με την αγωνία της ανθρώπινης κατάστασης και με την αδυναμία των ανθρώπων να είναι τέλειοι. Οι αδυναμίες, οι ενοχές, οι αποτυχίες και όσα δυσκολευόμαστε να εκφράσουμε έρχονται αντιμέτωπα με τα «αληθινά προβλήματα» στη ζωή. Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι η ανθρώπινη φύση και ο Rag’n’Bone Man τη σκιαγραφεί για να αποδομήσει τις περιορισμένες δυνατότητές μας. 
Η αφοπλιστική αλήθεια του τραγουδιού είναι ένας από τους άσσους που το οδήγησαν στην κορυφών πλήθος χωρών ανά την Ευρώπη. Ασυγκίνητοι δεν έμειναν ούτε οι Έλληνες ακροατές, οι οποίοι λάτρεψαν το «Human» και το έστειλαν στις πρώτες θέσεις του επίσημου Airplay Chart, του iTunes και του Shazam. «I’ll be thinking about you» Έχοντας κερδίσει ήδη το «Critics’ Choice Awards» των BRIT Awards και ενώ είναι προτεινόμενος στην ίδια διοργάνωση και στην κατηγορία του «British Breakthrough Act», ο Rag’n’Bone Man ατενίζει την άφιξη του παρθενικού ολοκληρωμένου δίσκου του. 
Το άλμπουμ του «Human» θα έρθει με 12 τραγούδια στη βασική έκδοση και 19 στην deluxe. Το tracklist του «Human» Η κυκλοφορία του έχει τοποθετηθεί για τις 10 Φεβρουαρίου. Το «Skin» είναι το δεύτερο single με το οποίο ο Rag’n’Bone Man μας βάζει στο κλίμα για την επερχόμενη δουλειά του, πατώντας ξανά σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο. 

Ακούστε το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 

Συνολικες προβολες σελiδας

Widget by:Blogger Tips
 
Blogger Templates