Social Icons

Σελίδες

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Ariana Grande: Το "Everyday" είναι το νέο single του "Dangerous Woman"


      Το νέο single της Ariana Grande μέσα από τον τελευταίο δίσκο της καταφθάνει. Το τρίτο προσωπικό άλμπουμ της 23χρονης τραγουδίστριας κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Μάιο από τη Republic Records / Universal, φέροντας την ονομασία «Dangerous Woman». 

      Πριν διατεθεί επίσημα, η καινούρια δουλειά της Αμερικανίδας υπεβλήθη σε πολλές αλλαγές, μιας και έμεινε εκτός της τελικής λίστας τραγουδιών το «Focus» και η αρχική ονομασία που προοριζόταν γι’ αυτήν ήταν «Moonlight». 
      Τελικά, το «Dangerous Woman» δε βρέθηκε μόνο στις πρώτες θέσεις των charts αρκετών χωρών ανά των πλανήτη, αλλά απέσπασε επιπλέον και μία υποψηφιότητα στα επερχόμενα βραβεία Grammy, στην κατηγορία του «Best Pop Vocal Album». 
      Τρία singles μετρά μέχρι στιγμής ο νέος δίσκος της νεαρής Αμερικανίδας, καθώς έχουμε έρθει σε επαφή με το ομότιτλο κομμάτι, το «Into You» και το «Side To Side».
      Στο περίφημο «Side To Side» η Ariana Grande συνέπραξε με τη Nicki Minaj, δημιουργώντας ένα hit που κατέκτησε τα charts και συζητήθηκε τόσο για το περιεχόμενο όσο και για το αισθησιακό video clip που το συνόδευε.Η επιτυχία του «Side To Side» ακούμπησε και την Ελλάδα, αφού το τραγούδι βρέθηκε στην κορυφή των Digital Songs ενώ έχει και σταθερή παρουσία στο Top 20 του διεθνούς airplay.
      Ακούστε το !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 

Συνολικες προβολες σελiδας

Widget by:Blogger Tips
 
Blogger Templates